>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Головкін, побивши Мюррея, повторив рекорд "Залізного Майка"

"СуперГена" кинув виклик Котто

Суперчемпіон WBA у середній вазі Геннадій Головкін в Монте-Карло здобув свою чергову дострокову перемогу. Британець Мартін Мюррей, тричі побувавши в нокдауні, зумів дотягнути до 11-го раунду. Але потім під час тривалої атаки Головкіна суддя зупинив поєдинок, вирішивши, що Мюррей не в змозі продовжувати бій.

Після бою Геннадій заявив, що кидає виклик чемпіону WBC Мігелю Котто.

Таким чином, Головкін 13-й раз захистив титул чемпіона світу WBA, яким володіє з 2010 року, і вперше - "тимчасовий" пояс WBC, здобутий минулого бою у жовтні 2014 року. Казахстанець не знає поразок на професійному рингу - 32 перемоги (29 нокаутом). Він продовжив серію дострокових перемог до 19 боїв. За кількістю нокаутів поспіль Геннадій повторив рекорд Майка Тайсона.

Додамо, Мюррей став першим противником в кар'єрі Головкіна, котрий протримався 11 раундів - всі три перемоги за очками Головкіна були досягнуті у 8-раундовому поєдинку, а серед інших опонентів найбільше раундів протримався угандієць Кассім Оума у 2011 році - 10.

Мюррей зазнав другої поразки в кар'єрі після 29 перемог (12 нокаутом), 1 нічиї. Британець втретє не зумів здобути титул чемпіона світу - у 2011 році звів внічию бій з німцем Феліксом Штурмом за пояс WBA, у 2013 році програв аргентинцеві Серхіо Мартінесу за очками за титул WBС.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram