>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Коутиньйо шокує "Саутгемптон"

"Ліверпуль" вклинюється в боротьбу за путівку в ЛЧ

Коутиньйо шокує "Саутгемптон"
Фото: EPA/UPG

У центральному матчі 26-го туру АПЛ "Ліверпуль" на виїзді переграв "Саутгемптон". На 3-й хвилині "Червоних" вивів вперед Коутиньйо. Бразилець шикарним ударом здалеку послав м'яч у ближню "дев'ятку". Цей гол дозволив мерсисайдцям відійти назад і грати на контратаках. "Святі", створивши у першому таймі три хороші моменти для взяття воріт Міньйоле, після перерви "здулися". Гол стерлінгів на 73-й хвилині поставив крапку в матчі.

Відзначимо неякісну роботу рефері у цій грі. У першому таймі він не поставив два очевидні пенальті (спершу в ворота "Святих", потім - у ворота гостей). Понад те, наприкінці першого тайму лайнсмен прогавив гру рукою Міньйоле за межами штрафного - бельгієць не за правилами перервав вихід Еліа один на один.

У ще одному матчі "Тоттенхем", проявивши характер, зумів зіграти внічию з "Вест Хемом". І тут не обійшлося не без суддівського скандалу. Вирішальний м'яч, на 6-й компенсованій хвилині, Харрі Кейн провів після сумнівного пенальті.

Турнірне становище: 1. "Челсі" - 60, 2. МС - 55, 3. "Арсенал" - 48, 4. МЮ - 47, 5. "Саутгемптон" - 46, 6. "Ліверпуль" - 45, 7. "Тоттенхем" - 44.

"Саутгемптон" — "Ліверпуль" 0:2

Голи: Коутиньйо, 3, Стерлінг, 73

"Тоттенхем" "Вест Хем" 2:2

Голи: Роуз, 81, Кейн, 90+6 — Куяте, 22, Сако, 62

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram