>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Півзахисник "Динамо": Хачеріді, можливо, варто було випустити раніше

Кияни постараються взяти реванш у повторному поєдинку

Півзахисник "Динамо": Хачеріді, можливо, варто було випустити раніше
Фото: Dynamomania.com

Півзахисник київського "Динамо" Сергій Рибалка заявив, що гру з "Генгамом" зламали два непотрібні видалення:

"Негативний момент - це два видалення, можна сказати, непотрібних. Вважаю, що в першому епізоді взагалі не було червоної картки. Але не хотілося б зараз торкатися суддівства. Так уже вийшло...

У принципі, ми контролювали гру після того, як забили. Прикра поразка. Але вважаю, що в наших силах все виправити, обіграти в Києві цю команду і довести, що ми гідні пройти далі. Хочеться, щоб уболівальники прийшли на повторну гру, підтримали нас.

Звичайно, удев'ятьох важко було грати. Тренери попросили нас грати у дві лінії і швидше переміщуватися. У них вже пішли суцільні подачі у штрафну, і ми мусили стримати ці подачі. Як бачите, трошки не вийшло, не дотримали... Але нічого, в Києві постараємося все виправити, нехай тільки вболівальники прийдуть підтримати нас.

Звичайно, коли Хачеріді вийшов, стало трохи легше. Ми вже поставили п'ятьох захисників, перекрили фланги. Тому коли він вийшов, стало надійніше біля наших воріт, він вигравав другий поверх. Можливо, потрібно було раніше випускати Женю. Але це тренерське рішення".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram