>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс: це був бандитизм, а не футбол

Кияни програли бій, але не війну

Суркіс: це був бандитизм, а не футбол
Фото: 24.ua

У четвер "Динамо" у драматичному поєдинку поступилося французькому "Генгаму" (1:2) в 1/16 фіналу ЛЄ. У першому таймі словенець Славко Вінчіч видалив динамівців Ярмоленка і Беланду. Багато в чому ці рішення і визначили результат першого матчу. Ігор Суркіс у післяматчевому інтерв'ю каналу "Футбол 2" зазначив, що рефері припустився помилки у ключовому епізоді гри:

"Матч показав, що у нас є команда, що у цієї команди є характер. Сподіваюся, в Києві, у матчі-відповіді, все буде гаразд. Зараз же я подякував хлопцям за гру, вони віддали сьогодні на полі всі свої сили. І дуже переживають. Насамперед, за ту несправедливість, яка творилась на полі. Коли людина лежить і у неї ллється кров, а арбітр не зупиняє гру, то це не просто не "фейр-плей", а звичайний бандитизм на футбольному полі. Рефері у цій ситуації мусив зупинити гру. Тоді не видаляли б Ярмоленка, тоді, можливо, не довелося б випускати Беланду.

Дуже важко грати, коли у суперника на два гравці більше. Тим більше, на виїзді. У такій ситуації якийсь м'яч обов'язково залетить. Але підсумковий результат для нас прийнятний - ми не залишаємо надії, що в Києві здобудемо позитивний результат і вийдемо в наступний етап".

Додамо, у матчі "Динамо" не допоможуть дискваліфіковані Сидорчук, Беланда і Ярмоленко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram