>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Російський фанат: убого дивитися, як "чорні" забивають голи в нашій лізі

"Неграм" не місце у російському чемпіонаті, впевнені у Пітері

Російський фанат: убого дивитися, як "чорні" забивають голи в нашій лізі
Фото: rusfootball.info

Ультрас "Зеніту" розповів, чому пітерські фанати виступають проти легіонерів у своїй команді:

"У мене є футболка "Я росіянин" - як у "фізрука". Це означає тільки те, що я росіянин. Звичайно, я проти негрів у команді і взагалі в російському чемпіонаті. Убого дивитися, коли в огляді туру з 20 голів 10-15 забили негри. При цьому у мене немає до них ненависті. Просто смішно слухати, коли кажуть, що ці чорні піднімають рівень чемпіонату. Вони піднімають хіба що рівень свого гаманця.

Фанати "Зеніту" - це не якесь бидло. Коли ми їздимо, ми не тільки підтримуємо клуб, але й показуємо своє місто. Намагаємося не поводитися як свині. Ми підпалюємо крісла на стадіонах, тому що це тонус. Стадіон, у тому числі гостьовий сектор - це мій дім, а плацкарт - це не мій дім, там я нормально поводжуся.

Крадіжка - це погана справа, але іноді можна поцупити булочку або в "Макдональдсі" поїсти безкоштовно. Це взагалі нормальна тема: підходиш до столу, береш будь-який чек, чимчикуєш до каси і кажеш, що впустив картоплю фрі поки ніс у машину. Тобі дають нову, ніколи не перевіряють.

У Дортмунді ми ночували в хостелі. Номер був розрахований на двох, але нас туди влізло 12 осіб: акуратно заходили парами. Потім хтось знайшов роздруківку, і з'ясувалося, що сніданок входить у вартість. Вранці всі 12 рил поснідали, причому особисто я на шведському столі ще й їжі набрав. Одноразові паштети, сир "Віоли", шинка, хліб. Вистачило на три дні приблизно".

Додамо, ультрас "Зеніту" вважаються найбільш некерованими в Росії. Клуб неодноразово платив штрафи і проводив матчі на порожньому стадіоні через заворушення, які фанати влаштовували на виїзних іграх ЛЧ. Крім того, пітерці двічі зривали матчі своєї команди в чемпіонаті Росії (обидва рази з московським "Динамо"). Також ультрас "Зеніту" неодноразово протестували проти кадрової політики клубу. На їхню думку, "чорні" (Халк, Вітцель, Рондон) не мають права грати за "Зеніт". Діставалося і Володимиру Бистрову, який спершу пішов у "Спартак" (принциповий суперник!), а потім повернувся назад.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram