>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Кіпріоти" купили аутсайдера Першої ліги

Тернопільська "Нива" тепер заживе "по-новому"

"Кіпріоти" купили аутсайдера Першої ліги

У тернопільської "Ниви", яка виступає у Першій лізі, з'явився новий господар. Ним стала кіпріотська фірма, за якою нібито стоять тернопільські та львівські бізнесмени.

За повідомленням тернопільських ЗМІ, новим власником "Ниви" став власник мережі торгових центрів у Тернополі Степан Рубай, який у футболі працюватиме разом зі львів'янами.

Також повідомляється, що попередній власник і президент "Ниви" Автанділ Мдінарадзе зі своєю власністю розпрощався без особливої вигоди. Головними тезами угоди стали кілька пунктів: погашення заборгованості (йдеться про 100 тисяч доларів), довготривала фінансова стабільність, відсутність політичної складової.

Портал "Тернополяни" додає, що Мдінарадзе відмовився від продовження переговорів відразу з кількома охочими придбати команду. Як з'ясувалося, відразу три претенденти на придбання "Ниви" хотіли лише використовувати бренд у своїх політичних цілях, а саме у передвиборчій кампанії до місцевих рад.

Зазначимо, раніше Ігор Яворський, який очолював "Ниву" до літа 2014 року, покинув Тернопіль, заявивши, що у клубі його обдурили і досі не розрахувалися.

Додамо, "Нива" на зимову паузу пішла на 13-му місці (з 16-х команд).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram