>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Caterham не братиме участь у новому сезоні Ф1

Тимчасова адміністрація пустить активи команди з молотка

Caterham не братиме участь у новому сезоні Ф1
Фото: EPA/UPG

Caterham F1 Team не братиме участь у новому сезоні "Формули 1". Тимчасова адміністрація команди оголосила про те, що її активи будуть виставлено на продаж, пише "Автоспорт".

Керуючий Caterham F1 Фінбарра О'Коннелл сподівався, що йому вдасться все-таки знайти нового власника для команди, але в четвер тимчасова адміністрація остаточно виключила можливість виступу колективу в новому сезоні.

"Адміністрація в особі Фінбарра О'Коннелла, Генрі Шіннерса і Ентоні Спайсера з Smith & Williamson, а також Wyles Hardy & Co постановила розпродати активи гоночної команди Caterham F1. Під час декількох онлайн-аукціонів планується продати гоночне обладнання, інструменти, атрибутику Ф1, комп'ютери, офісні меблі, гоночний симулятор, супер-комп'ютер Dell HPC і все інше. На першому аукціоні на початку березня на продаж буде виставлено гоночне обладнання та автомобілі 2014 року", - йдеться в заяві.

Британська конюшня Caterham F1, яка виступала під малайзійською ліцензією, з'явилася в "Формулі 1" в 2010 році році як Lotus Racing. За п'ять сезонів вона так і не змогла заробити хоча б одне очко. Кращий результат конюшні в гонці - 11 місце (Маркус Ерікссон в Монако, 2014), в чемпіонаті - 10 місце (2010-2012). За Caterham виступали Ярно Труллі, Хейккі Ковалайнен, Карун Чандхок, Віталій Петров, Шарль Пік, Гідо ван дер Гарде, Маркус Ерікссон, Камуі Кобаяші, Андре Лоттерер і Вілл Стівенс.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram