>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Маррей звинуватив Джоковича в симуляції

Новак "вмирав", а потім раптом розбігався

Маррей звинуватив Джоковича в симуляції
Фото: EPA/UPG

Енді Маррей після поразки у фіналі AusOpen, як типовий британець, почав шукати причини невдачі не в собі, а у діях суперника.

"На початку третього сету всім здалося, що Новаку дуже погано. Було відчуття, ніби у нього судоми або щось таке. Але вже у четвертому сеті він грав просто чудово", - зазначив Маррей.

"Така поведінка суперника мене здивувала. Не можна показувати, що у тебе проблеми зі здоров'ям, а потім виступати на максимумі. Я ні в чому не звинувачую Джоковича, але я не розібрався в ситуації", - заявив Енді в інтерв'ю офіційному сайту Australian Open.

Сам Джокович визнав, що у нього дійсно були проблеми.

"Сьогоднішній матч вийшов непростим і для мене, і для мого суперника. Але наприкінці другого сету я раптово відчув себе повністю виснаженим. Можу навіть назвати це фізичною кризою", - повідомив Джокович.

"Мені довелося внести корективи у свій план на гру. Почав більше атакувати і частіше виходити до сітки. І це призвело до успішного результату. Мені вдалося зробити кілька важливих брейків, і Енді не впорався з тиском", - зазначив тріумфатор.

"Я не маю наміру думати, що він виправдовується, і не говоритиму щось погане про Енді. Вирішальні поєдинки завжди виходять дуже емоційними і напруженими. Зустріч була особливою. Матч перервали через дії вболівальників. Після перерви Маррей став грати краще. До кінця зустрічі ми обидва досить сильно втомилися. Але це нормально. Головне - це справлятися з такими ситуаціями", - сказав Ноле.

Зазначимо, що Джокович виграв Відкритий чемпіонат Австралії уп'яте за кар'єру. Загалом у нього 8 "Шоломів".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram