>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Коноплянка вирушає на медогляд в "Рому"

Днями епопея з трансфером Євгена добіжить кінця

Коноплянка вирушає на медогляд в "Рому"
Фото: EPA/UPG

Італійські ЗМІ повідомляють, що Євген Коноплянка в середу прибуде до Рима, де пройде медогляд у "Ромі". Після чого українець підпише чотирирічний контракт із «Вовками».

Нагадаємо, вчора генеральний директор «Дніпра» Андрій Стеценко підтвердив, що клуб близький до домовленості з «Ромою», а тепер рішення за Коноплянкою. Футболіст же не поспішати приймати пропозицію «Роми», маючи намір продовжити кар'єру в Англії. Однак «Тоттенгем» і «Ліверпуль» більше не цікавилися українцем.

Головний тренер «Дніпра» Мирон Маркевич в інтерв'ю «Футболу 1» підтвердив, що Коноплянка може покинути команду:

«Коноплянка поки що з нами. Наскільки я знаю, клуби між собою домовилися, а як воно буде далі, не знаю. Я його поки що ставлю в склад. Він наш основний гравець, тож якщо він зараз поїде, нам буде важко.

Думаю, що його чемпіонат - іспанський. Мені так здається. Там, де футбол більш видовищний. Італія - це не той чемпіонат, який був десять років тому. Тоді Серія A була номером один у Європі, а зараз не так».

А ось сайт ESPN FC стверджував, що Євген покине «Дніпро» тільки влітку, після закінчення терміну контракту, оскільки український клуб відмовляється скидати ціну на гравця і просить за нього 15 млн євро - «Рома» не збирається платити такі гроші за футболіста, який влітку стане вільним агентом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram