>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Безус летить із "Дніпром" на збір, - Маркевич

Стрініч захотів кардинальне підвищення зарплати

Безус летить із "Дніпром" на збір, - Маркевич
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Сьогодні футболісти "Дніпра" повернулися з відпустки. У неділю дніпропетровці полетять в ОАЕ, де відбудеться перший збір команди. У теплі краї разом із "Дніпром" поїдуть також Ежідіо з Романом Безусом. Бразилець, якої коштував «Дніпру» 2,25 млн євро, став уже повноцінним гравцем команди, а ось статус Романа наразі не зрозумілий. Про це повідомив наставник команди Мирон Маркевич:

«Команда зібралася в повному складі. Крім Стрініча, він від нас пішов. З нами поїде на збори Роман Безус. А також Ежідіо з «Крузейро». Він лівий захисник. Це наші найсвіжіші трансферні новини.

Безус? Я не знаю які там домовленості, мені сказали тільки, що Безус їде з нами на збори.

Стрініч? Він хотів удвічі більше або навіть у 2,5 рази більше, ніж мав до того. Але це така справа, він назвав свої умови, вони нам не підійшли і ми розійшлися".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Дніпро" запропонував "Динамо" за Романа 3 млн євро. Кияни відмовилися продавати гравця збірної України. Тому мова скоріше йде про оренду футболіста.

Стрініч перебрався в "Наполі". До хорвата, чий контракт з "Дніпром" закінчився наприкінці грудня, також виявляло інтерес "Динамо". Кияни нібито запропонували Івану зарплату у 2,2 млн євро на рік. Хорват відмовився.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram