>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Бріггс: я домовився про бій з Кличком

Шеннон таки домігся свого?

Бріггс: я домовився про бій з Кличком
Фото: EPA/UPG

Скандально відомий Шеннон Бріггс заявив, що домовився з Володимиром Кличком про бій:

«Я прекрасно себе почуваю. Хотів би провести один по-справжньому великий бій проти Володимира Кличка. Це безперечно станеться 2015 року, тож із нетерпінням чекаю на це. Ми домовилися про бій, це просто питання, коли і де це станеться».

Нагадаємо, американець, який повернувся на ринг після тривалої паузи, з весни третирує українця. Бріггс запускав в українця черевики, кидав у нього футболку, вривався у зал, де проходило тренування Кличка, кидав його у воду, зривав сніданок і обіцяв обов'язково побити при зустрічі. Усе це Шеннон робив заради одного - змусити Володимира провести з ним бій.

Втім, американські експерти впевнені, що «цирк імені Бріггса» - це піар-хід менеджерів Володимира: мовляв, таким нехитрим способом промоутери Володимира намагаються розкрутити можливий бій.

Наступний бій Кличко проведе наприкінці квітня в Брукліні проти американця Браянта Дженнінгса. Якщо ж Браянт не погодиться (а переговори зайшли в глухий кут), тоді на сцену вийде якраз Бріггс, який вже давно не боксував на серйозному рівні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram