>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"МанЮнайтед" підписав контракт з іспанським воротарем

"Дияволам" не довелося платити за Вальдеса

"МанЮнайтед" підписав контракт з іспанським воротарем
Фото: EPA/UPG

«Манчестер Юнайтед» підписав контракт із досвідченим іспанським голкіпером Віктором Вальдесом. Контракт розрахований до літа 2016 року, інформує The Times.

Зараз Вальдес є вільним агентом. Колишній воротар «Барселони» востаннє виходив на поле 26 березня 2014 року. Після цього через травму Віктор на полі не з'являвся.

Зазначимо, навесні 2014-го Вальдес, який усю свою кар'єру грав у «Барсі», оголосив, що потребує «нового виклику». Повідомляли, що іспанець підписав попередній контракт із «Монако». Але після того, як Віктор отримав травму, монегаски розірвали угоду. Восени Вальдес намагався закріпитися в «Ліверпулі». Віктор декілька тижнів тренувався із «Червоними», але до контракту справа не дійшла.

Додамо, що Вальдесові буде важко розраховувати на місце в стартовому складі МЮ. Девід Де Хеа зараз демонструє приголомшливий футбол. Однак не виключено, що Девід улітку покине «Олд Траффорд» - на воротаря націлився «Реал». У такому разі Віктор здатен допомогти манкуніанцям. До того ж витрачатися на нового воротаря ван Галу не доведеться.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram