>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Роджерс уже знайшов заміну Джеррарду

Хендерсон має стати новим ватажком "Червоних"

Роджерс уже знайшов заміну Джеррарду
Фото: EPA/UPG

Головний тренер «Ліверпуля» Брендан Роджерс заявив, що бачить у півзахисникові Джордані Хендерсоні заміну Стівену Джеррарду на позиції капітана команди:

«Хендерсон має лідерські якості. Це одна з причин, чому я зробив його віце-капітаном команди. Заледве чи він міг мати кращий приклад для наслідування, ніж Стівена Джеррарда.

Як віце-капітан Джордан має найкращу можливість учитися у великого гравця. Того, як той поводиться, як ставиться до роботи.

Тож коли настане час Стівенові рухатися далі, у нас буде футболіст, звичайно, іншого типу, але який зможе бути прикладом для партнерів і вчити їх, на багато років уперед».

Нагадаємо, Джеррард, якого вважають одним із найвеличніших капітанів в історії «Червоних», влітку покине команду. Ветеран, який усю кар'єру відіграв у «Ліверпулі», ймовірно, завершить кар'єру в США.

24-річний Хендерсон виступає за мерсисайдців з 2011 року. «Ліверпуль» заплатив «Сандерленду» за перспективного півзахисника 16 млн фунтів. На рахунку Джордана є 18 ігор за збірну Англії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram