>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Барселона" зазнала краху в Сан-Себастьяні

Баски вдома не церемоняться з грандами

"Барселона" зазнала краху в Сан-Себастьяні
Фото: EPA/UPG

«Барселона» не змогла скористатися осічкою «Реала» на «Местельє». Показавши невиразну гру, каталонці програли на виїзді «Реал Сосьєдаду». Уже перша атака підопічних Мойєса завершилася успіхом. Після навісу Каналеса захисник «Барси» Хорді Альба переправив м'яч у «дев'ятку» власних воріт. До перерви «Барса», у складі якої не було Мессі і Неймара (зірки тільки в суботу приєдналися до команди!), володіла ініціативою, але до реальних загроз воротам Рулле справа не доходила.

Після перерви на полі з'явилися Мессі і Неймар, але на характері гри вихід зірок практично не позначився. Моменти біля воріт «Реал Сосьєдаду» виникали лише на великі свята: Рулле здійснив лише 3 класні сейви. Господарі ж не поспішали втікати в контратаки. У підсумку «Реал Сосьєдад» переміг гранда за умов не найкращої гри.

Зауважимо, що цього сезону РС на своєму полі вже перемагав і «Реал», і «Атлетіко». Але під керівництвом Девіда Мойєса це перша велика перемога. Усього в активі басків 18 очок (13-те місце). «Барса» із 38 пунктами ділить 2-3 місця з «Атлетіко». «Реал» має на гру менше, але на бал більше.

«Реал Сосьєдад» — «Барселона» 1:0

Гол: Альба, 2 (у власні ворота)

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram