>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Батьки не відпустили футболіста в "Іллічівець", - Павлов

Маріупольцям такий ненадійний гравець не потрібен

Батьки не відпустили футболіста в "Іллічівець", - Павлов
Фото: shahta.org

Головний тренер "Іллічівця" Микола Павлов заявив, що грузинський півзахисник Давид Таргамадзе більше не виступатиме за маріупольський клуб через заборону батьків. Про це тренер повідомив в інтерв'ю сайту 0629.com.ua:

"Таргамадзе приїжджав до Донецька на переговори з керівництвом "Шахтаря", якому він належить. Звідти вони мені з Палкіним дзвонили. Він каже, що його батьки не відпускали. Якщо він доросла людина, то має право сам вирішити - виступати в "Іллічівці" чи ні. Якщо ми не можемо на нього розраховувати у будь-який момент, то вирішили не продовжувати нашу співпрацю".

Нагадаємо, "Іллічівець" у "відпустку" пішов на останньому місці, набравши лише три очки. Восени команда жила і тренувалася в Маріуполі, а грала в Дніпропетровську. З цієї причини, низка футболістів має намір покинути взимку приазовську команду - у Маріуполі жити зараз не дуже комфортно. У серпні з цієї причини контракти з "Іллічівцем" розірвали Іщенко, Чижов, Путивцев, Довгий, Федотов.

Додамо, що Таргамадзе свого часу був "першим хлопцем" в "Олександрії". Але після переходу в "Шахтар", який відбувся у 2012 році, півзахисник майже не грає. Мірча Луческу на футболіста уваги не звертає, а в "Іллічівці" він відбуває номер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram