>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

РФС заборгував своїм арбітрам 25 млн

Толстих знайти грошей не може

РФС заборгував своїм арбітрам 25 млн
Фото: sport-profy.ru

Російський футбольний Союз (РФС) загруз у боргах. Інспектор РФС Андрій Будогосський написав відкритий лист президенту організації Миколі Толстих, в якому "попросив" погасити заборгованість перед арбітрами.

Згідно з листом, заборгованість РФС перед суддями та інспекторами складає вже чотири місяці, при цьому ситуацію жоден керівник не пояснює. Загальна заборгованість з оплати за суддівство та інспектування за вказаними змаганням виражається цифрою у 25,1 млн рублів (за нинішнім курсом - $450 тисяч).

"Ці невиплати зачіпають інтереси 96 арбітрів чемпіонату та першості Росії (перший дивізіон), 46 інспекторів цих змагань, а також їхніх молодших колег, які проводили змагання молодіжної першості", - йдеться в листі Будогосського.

Нагадаємо, РФС заборгував головному тренеру збірної Росії Фабіо Капелло близько 2,6 млн євро. Толстих мав розрахуватися з тренером 26 грудня, але грошей бос РФС так і не знайшов. Міністр спорту РФ Мутко, який обіцяв особисто залагодити питання з Капелло, також "промовчав".

Додамо, фінансові проблеми в РФС почалися з приходом в організацію Толстих. Новий президент побив горщики з олігархами, внаслідок чого крупні спонсори на чолі з "Газпромом" припинили допомагати організації. Знайти нових спонсорів Толстих так і не вдалося. У підсумку в бюджеті РФС утворилася діра.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram