>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Пак'яо, злякавшись шприца, відмовився битися з Мейвезером, - Роуч

Тепер Менні готовий на все, але Флойд проявляє характер

Пак'яо, злякавшись шприца, відмовився битися з Мейвезером, - Роуч
Фото: boicy.ru

Фредді Роуч, тренер Менні Пакьяо, заявив, що провал першого раунду переговорів про бій проти Флойда Мейвезера був на совісті команди філіппінського боксера. Переговори зайшли в глухий кут, коли сторона американця зажадала проходження допінг-тесту за олімпійською системою.

"Спочатку була проблема з аналізом крові. Менні не хотів жодних маніпуляцій зі шприцами через те, що був категорично проти того, щоб у нього забирали кров. Коли, будучи моїм бійцем, він програв перший бій, то забув пройти тест на кров за якийсь час до поєдинку, і тому йому довелося здавати аналіз буквально за день до виходу в ринг. Пам'ятаю, він мені тоді сказав: "Якщо я здам зараз кров, то буду приходити в пікову форму після цього три-чотири дні". Чомусь він зациклився на тому, що це послабить його, і, думаю, він досі вважає, що це одна з причин, чому він програв той бій. Ментальні штуки.

Провал першого раунду переговорів кілька років тому, вважаю, був на нашій совісті. Якраз через ось ці справи із забором крові. Але згодом ми погодилися на все, навіть на 40% доходу від поєдинку. У якийсь момент Менні вирішив, що готовий на все, щоб тільки битися з Флойдом", - заявив Роуч в інтерв'ю HBO.

Наразі команди Пак'яо і Мейвезера знову намагаються домовитися про бій, попередньо запланований на 2 травня. Повідомляється, що шейхи готові викласти $180 млн (120 млн отримає Флойд) заради такого "свята".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram