>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Вердер" Скрипника розбив "Боруссію" у битві аутсайдерів

"Музиканти" покинули останнє місце в Бундеслізі

"Вердер" Скрипника розбив "Боруссію" у битві аутсайдерів
Фото: EPA/UPG

"Вердер" Віктора Скрипника в останньому матчі 2014 року переміг дортмундську "Боруссію". "Музикантам" вже на третій хвилині вдалося відкрити рахунок. Зельке, скориставшись позиційною помилкою Хуммельса, переграв Лангерака. На 62-й хвилині "Вердер" подвоїв свою перевагу. І знову помилився Хуммельс: Бартельс забивав у пусті ворота після пасу Зельке. На 69-й хвилині Хуммельс, виправляючи власні помилки, відквитав один м'яч. Але на більше "Боруссії" не вистачило - бременці цілком могли забивати третій м'яч.

Ця перемога дозволила "Вердеру" покинути останнє місце в Бундеслізі. Зараз в активі "Музикантів" 17 пунктів. У "Боруссії" на 2 очки менше. На останнє ж місце опустився "Фрайбург" - 14 балів.

На вершині у турнірній таблиці комфортно розташувалася "Баварія". У п'ятницю мюнхенці здобули вольову перемогу над "Майнцем". Переможний м'яч на 90-й хвилині провів Роббен. Довелося помучитися і "Вольфсбургу". "Кельн" також упав наприкінці гри. Після 17-ти турів "Баварія" випереджає "Вольфсбург" на 11 очок.

"Вольфсбург" - "Кельн" 2:1

Голи: Дост, 16, Налдо, 78 — Марох, 11

"Майнц" — "Баварія" 1:2

Голи: Сото, 21 — Швайнштайгер, 24, Роббен, 90

"Вердер" – "Боруссія" 2:1

Голи: Зельке, 3, Бартельс, 62 – Хуммельс, 69

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram