>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

РФС повинен сьогодні заплатити Капелло 2,4 млн євро

Толстих не має виходу

РФС повинен сьогодні заплатити Капелло 2,4 млн євро
Фото: EPA/UPG

Поточна заборгованість РФС перед головним тренером збірної Росії Фабіо Капелло може становити 2,4 мільйона євро, стверджує Sport Inside. При цьому неустойка за достроковий розрив контракту з італійцем може становити близько 30 мільйонів євро.

Раніше стало відомо, що президента РФС Миколу Толстих можуть звільнити з посади, якщо він не сплатить боргів із зарплати до 19 грудня - такий припис винесла Трудова інспекція Росії, яка зобов'язала Російський футбольний союз розрахуватися з італійцем. Однак сьогодні генеральний секретар РФС Анатолій Воробйов закликав не панікувати і дочекатися кінця дня. За його словами, організація ще має час, щоб заплатити Капелло.

Нагадаємо, Капелло працює зі збірною Росією вже два роки. Під його керівництвом росіяни пробилися на ЧС-2014, де благополучно не вийшли з доволі простої групи. Узимку 2014-го РФС під тиск міністра спорту РФ Віталія Мутка підписав з Фабіо новий контракт до закінчення ЧС-2018. За новою угодою, Капелло із зарплатою 6,6 млн євро на рік став найбільш високооплачуваним тренером збірної у світі. Однак оплатити рахунки Толстих не може - РФС не має грошей. Раніше Мутко пообіцяв Фабіо закрити грошове питання до кінця року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram