>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Капітан українських біатлоністів зав'язав зі спортом

Седнєв зрозумів, що вже час піти

Капітан українських біатлоністів зав'язав зі спортом

Капітан збірної Сергій Седнєв вирішив завершити активну спортивну кар'єру. Про це 31-річний біатлоніст оголосив сьогодні... у свій день народження.

"Перша і головна причина закінчення кар'єри - відсутність результатів, порівнюваних з віддачею на тренуваннях і очікуваннями від себе самого. Останнім часом почастішали застуди: влітку перехворів тричі - відповідно, не отримав належної базової підготовки. Потім ще двічі перехворів восени... І як наслідок - результат перших стартів не відповідав докладеним зусиллям. Хоча я знаю свої здібності, розумію, чого можу домагатися", - пояснив своє рішення Седнєв.

Седнєв дебютував у біатлоні у 2004 році. Сергій був бронзовим призером чемпіонату світу (2011, естафета), переможцем (2010 рік, індивідуальна гонка) та призером етапів Кубка світу та чемпіонатів Європи, а також багато років був капітаном чоловічої збірної України. Минулого сезону Седнєв у загальному заліку КМ набрав 9 очок (93-тє місце). Кращий результат українець показав у сезоні 2010/11: 472 очка, 14-те місце.

Нагадаємо, напередодні нового сезону про рішення завершити кар'єру заявив інший лідер чоловічої збірної останніх років Андрій Дериземля.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram