>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Луческу: "Баварія"? Інтуїція мене не підвела

Містер хотів би зустрітися з "Боруссією"

Луческу: "Баварія"? Інтуїція мене не підвела
Фото: ФК "Шахтер"

В 1/8 фіналу ЛЧ "Шахтар" зіграє з "Баварією". Мірча Луческу, коментуючи жеребкування, зазначив, що у футболі може бути все:

"Ніякого сюрпризу. Я відчував, що нам попадеться команда з Німеччини. Якщо уважно проаналізувати історію наших виступів у Лізі чемпіонів, то ймовірність потрапляння на німецький клуб цього року була 50%! А це дуже високий показник. Правда, я чекав на "Боруссію" - таким чином, нам би випала можливість взяти реванш. Але інтуїція підказувала, що випаде "Баварія". Так і сталося.

На цій стадії розіграшу Ліги чемпіонів я не хотів "Реалу", оскільки це чинний володар Кубка. Не хотів "Барселони", тому що ми з нею вже багато разів грали. І не хотів "Баварії". Сьогодні "Шахтар" опинився у складній ситуації: без свого стадіону, без своїх уболівальників, грає постійно на виїзді. Але у футболі все може бути! У "Шахтарі" грають талановиті футболісти!

Проблема в тому, що в Німеччині чемпіонат поновлюється в кінці січня. На відміну від нас, на 17 лютого "Баварія" поведе вже ряд серйозних поєдинків, підкреслюю - офіційних! Вона буде на ходу. Ми ж тільки-тільки завершимо збори. З якими б клубами ми не грали на зборах, ці матчі однаково матимуть статус товариських. Розбіжність календарів чемпіонату - ось найбільша проблема клубів зі Східної Європи".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram