>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" розгромило "Дніпро" на його полі

Кияни очолили Прем'єр-лігу

"Динамо" розгромило "Дніпро" на його полі
Фото: ФК "Динамо"

«Динамо» в центральному матчі першого кола УПЛ розгромило «Дніпро» на його полі. Рахунок не в повній мірі відповідає подіям на полі. Кияни реалізували всі свої моменти, «Дніпро» - ні.

Підопічним Реброва вдалося шокувати «Дніпро» ще в першому таймі, забивши два голи. На 28 хвилині рахунок відкрив Джермейн Ленс. Голландець, забутий на лінії воротарського, головою переправив м'яч у ворота. На 40 хвилині Ярмоленко, отримавши пас від Беланди, вивернувся від Мазуха і переграв Бойка. «Дніпро» хоч і володів ініціативою, але Шовковському практично не загрожував. Хіба що за рахунку 0:1 хороший момент мав Зозуля. М'яч після удару Романа і невдалих дій голкіпера летів у ворота, але Сидорчук устиг винести м'яч із воріт.

У другому таймі Кравець утік на рандеву з Бойком і встановив остаточний рахунок на табло. Додамо, що наприкінці матчу видалили Ротаня. Тож Руслан пропустить матч із «Шахтарем» у наступному турі.

«Динамо», здобувши перемогу, очолило турнірну таблицю Прем'єр-ліги. В активі команди Реброва - 26 пунктів, у «Дніпра» - на очко менше, у «Шахтаря» - 21 бал.

«Дніпро» – «Динамо» 0:3

Голи: Ленс, 28, Ярмоленко, 40, Кравець, 83

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram