>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кличко битиме українців, готуючись до Пулєва

Володимиру зараз допомагають тренуватися відразу чотири українці

Кличко битиме українців, готуючись до Пулєва
Фото: EPA/UPG

У тренувальному таборі Володимира Кличка зараз працює рекордна кількість українців. Як спаринг-партнерів в Австрійські Альпи запросили Сергія Радченка, Ісмаїла Сіллаха і Яго Кіладзе, одним із тренерів працює Сергій Городничев.

Для екс-партнера Володимира по олімпійській збірній України Городничева це вже шоста за рахунком підготовка до бою Кличка-молодшого, у якій він бере участь. Радченко приїхав в табір вдруге - Сергій побував тут буквально в серпні, коли Володимир ще до травми проводив підготовку до поєдинку проти Пулєва (нагадаємо, спочатку бій мав відбутися 6 вересня). Вдруге відчуває на собі удари Кличка під час спарингів і українець грузинського походження Яго Кіладзе. А ось Ісмаїл Сіллах - дебютант тренувального табору Володимира.

"Я фан Кличка і з ним не хотів би битися, а ось перейняти досвід, повчитися чомусь новому у Володимира на рингу було б супер. Тим більше, Пулєв мого зросту, часто працює джебом, тому, вважаю, я можу стати в нагоді нашому чемпіону в його тренувальному таборі. Чув, що Володимир у спарингах своїх опонентів не шкодує. Але я можу спробувати позмагатися з Кличком у швидкості", - розповідав Ісмаїл в інтерв'ю klitschko-brothers.com.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram