>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Хацкевич: білоруська федерація веде переговори і з іншими тренерами

У Мінську ніяк не визначаться з майбутнім наставником збірної

Хацкевич: білоруська федерація веде переговори і з іншими тренерами
Фото: sport-xl.net

Головний тренер київського "Динамо-2" Олександр Хацкевич розповів про переговори з першим заступником голови Білоруської федерації футболу Сергієм Сафарьяном:

"Про мету приїзду Сафарьян повідомив мене ще минулого понеділка, тож до середи я був цілком готовий до розмови. Інакше й бути не могло: не змушувати ж людину літати марно туди-сюди. За два дні встиг порадитися з друзями, переговорити з близьким до тренерського штабу збірної Олександром Кульчієм. Але головне - слід було обговорити все з динамівським президентом Ігорем Суркісом, отримати згоду головного тренера Сергія Реброва. Без цього вступати в будь-які переговори я, зрозуміло, не міг".

Сафарьян не приховував, що після повернення до Мінська в нього буде ще кілька зустрічей з кандидатами на ту саму посаду. А про те, що нібито заочно конкурує з Блохіним і з Джованні Трапаттоні, він прочитав в Інтернеті. Однак, як ви розумієте, судити про достовірність цієї інформації складно.

"Глєб? Коли на полях динамівської бази до матчу з Білоруссю готувалася збірна України, я поспілкувався з хлопцями. Для них відсутність Глєба в нашій команді стала сюрпризом, як ви розумієте, приємним. У конфлікт Кондратьєва з Глєбом я не заглиблювався, але можу сказати, що вважаю Сашу одним із кращих футболістів країни. Розкидатися гравцями такого рівня - велика розкіш. Тим більше в нинішньому турнірному становищі".

Нагадаємо, що 41-річний фахівець вважається одним із головних претендентів на пост наставника збірної Білорусі, вакантний після відставки Георгія Кондратьєва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram