>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс: команда розуміє тренерську думку

Ігор Михайлович отримав задоволення від гри

Суркіс: команда розуміє тренерську думку
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Київське «Динамо» в останніх матчах демонструє результативний футбол. У четвер підлеглі Реброва розгромили «Ріу Аве», вчора розправилися з «Волинню». Така гра не може не радувати президента «Динамо» Ігоря Суркіса.

«Мені дуже сподобалася гра. У команди був надзвичайно складний переліт лише три дні тому, але встигли відновитися, вийшли з бажанням, продемонстрували свої найсильніші якості і грали з першої до останньої хвилини. Уболівальники, які прийшли, я думаю, отримали задоволення від сьогоднішньої гри і від чудових забитих м'ячів.

З кожною грою я бачу, що команда набирає, команда розуміє думку і тренерські задуми. І мене дуже тішить те, що виходять молоді хлопці і не псують картинку на футбольному полі.

Якщо команда буде далі вигравати, будемо вважати, що вона на піку форми. Але сьогодні, я вважаю, кондиції в порядку. Я літав з командою до Португалії і знаю, що було непросто. Уночі чекали 3 години в аеропорту, поки приїхали з допінг-контролю, потім чотири з половиною години переліт, фактично добу не спали. А потім, ви знаєте, всі поїхали на похорон Андрія Гусіна. І після всього цього вдалося відновитися і показати сьогодні хорошу гру", - розповів Ігор Михайлович в ефірі телеканалу 2+2.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram