>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Тимощук через травму може не зіграти проти Словаччини

Збірна України зазнає втрат

Тимощук через травму може не зіграти проти Словаччини
Фото: EPA/UPG

У Михайла Фоменка додалося головного болю після матчу зі збірною Молдови. На 27 хвилині ветеран збірної Анатолій Тимощук попросив про заміну - півзахисник отримав травму. Участь Тимощука в матчі проти Словаччини тепер під великим питанням. Також у стартовому матчі відбірного циклу до Євро-2016 Україні не допоможуть травмовані Хачеріді, Гармаш, Ротань і Коноплянка.

Після матчу наставник збірної Михайло Фоменко зазначив, що Тимощука очікує обстеження, після якого можна буде про щось говорити:

«Заміна Тимощука? Він сам попросив про заміну, отримавши травму. Не знаю, чи зможе він нам допомогти в матчі зі Словаччиною. Попереду його очікують медичні обстеження, які й покажуть, наскільки серйозне ушкодження.

Майбутнє Анатолія в збірній? Усе залежить від того, чи буде він мати ігрову практику в «Зеніті». Але ж ви не чули від Тимощука, що він хоче закінчити виступи за національну команду? Ні. Ось і відповідь на ваше запитання».

Зазначимо, 35-річний Тимощук за збірну грає з 2000 року. За цей час півзахисник провів 133 матчі і забив 4 голи. Останні три роки Анатолій на клубному рівні грає не так часто, втративши місце в стартовому складі спершу «Баварії», а потім і «Зеніту».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram