>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фрателло: ми нарешті змогли перемогти зіркову Туреччину

Шальки терезів на нашу користь схилили гравці з резерву

Фрателло: ми нарешті змогли перемогти зіркову Туреччину
Фото: EPA/UPG

У вівторок збірна України перемогла сильну Туреччину в третьому турі ЧС. Таким чином, наша команда здобула вже другу перемогу на турнірі і зробила важливий крок у напрямку наступного раунду. Після матчу головний тренер України Майк Фрателло відзначив гравців-резервістів, які набрали 40 очок із 64 командних:

"Це була дуже складна гра, і я щасливий, що нам вдалося її виграти. У нашій команді, на відміну від турецької, немає зірок, і тому перемога ще цінніша.

Важливо, що добре зіграли гравці нашої лавки - Ігор Зайцев, Саша Мішула, Максим Пустодзвонов. За останні роки ми провели багато матчів з турецькою збірною, але тільки зараз змогли в них виграти.

Сильна сторона збірної Туреччини - гра під кільцем. Особливо добре грав Омер Ашик, який зробив позитивну статистику в першій половині. Пізніше нам вдалося стримати його. Я дійсно щасливий, що ми виграли! Далі будемо готуватися до матчу з Новою Зеландією".

Зазначимо, що сьогодні Україна зіграє з Новою Зеландією. Перемога дозволить нашій команді достроково вийти в наступний раунд.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram