>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Булатов пообіцяв Саладусі квартиру в Києві

Міністр має намір вирішити питання комплексно

Булатов пообіцяв Саладусі квартиру в Києві
Фото: EPA/UPG

Міністр молоді та спорту України Дмитро Булатов пообіцяв чемпіонці Європи у потрійному стрибку Ользі Саладусі вирішити її житлову проблему. На зустрічі українських легкоатлетів з міністром Ольга зазначила, що їй зараз ніде жити, так як її квартира знаходиться в Донецьку:

"Олімпійська медаль принесла мені квартиру. Вона зараз знаходиться в гарячій точці, в Донецьку. Я не можу туди приїхати, всі шляхи перекриті. Я зараз бомж. І фінансування закінчилося. Як мені готуватися до наступних стартів? Як себе мотивувати? У мене дитина, сім'я...".

Булатов у свою чергу пообіцяв вирішити це питання.

"Перше - на НСК "Олімпійський" для легкої атлетики відкриті ворота. Ви можете спокійно там тренуватися. Друге - з приводу сім'ї. Ми вирішимо ваше питання з житлом. Але ми вирішимо це питання комплексно, забезпечивши умови і для дитини. А якщо щось трапиться з вашою квартирою в Донецьку, ми вам забезпечимо житло в будь-який інший точці України.

Я не можу сказати вам, що ви будете жити в центрі міста, але можу гарантувати вам, що ваші умови проживання будуть достойними", - цитує Булатова Xsport.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram