>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

US Open, день перший: Маррей буксує, Тсонга пробуксовує, Джокович як бульдозер

Старт турніру обійшовся без сенсацій

US Open, день перший: Маррей буксує, Тсонга пробуксовує, Джокович як бульдозер
Он устал, но не ушел
Фото: EPA/UPG

У перший день Відкритого чемпіонату США свої поєдинки провели Джокович (1-й у світі), Ваврінка (4-й), Раоніч (6-й), Маррей (9-й) і Тсонга (10-й).

З найбільшими проблемами зіткнувся Енді Маррей. Його матч з Робіном Хаасе тривав 3 години 11 хвилин, при цьому останню годину гри Енді просто страждав на корті.

"Лише за 1 годину і 45 хвилин гри у мене почалися судоми. У третій партії я взагалі не розумів, що треба робити. Іноді буває, що нерви викликають судоми. Але я не нервував після другого сету.

Перед стартом турніру я багато тренувався і почувався добре. Ці судоми стали для мене повною несподіванкою. Буває, що тобі зводить один м'яз, але цього разу судоми пішли по всьому тілу. Я ніколи не відчував себе так погано в середині першого матчу. Я проводив на корті по чотири з половиною, 5:00 і відчував себе жахливо. Але не за півтори години!" - наганяє жах на своїх шанувальників Маррей.

Не дивина, що Енді виграв лише в чотирьох сетах, та ще й витягнув вирішальну партію на жилах з рахунку 1:4. В результаті - 6:3, 7:6 (8:6), 1:6, 7:5 на користь Маррея.

Трошки повозився зі своїм суперником і ймовірний опонент Енді по 1/8 фіналу Жо-Вілфрід Тсонга - 6:3, 4:6, 7:6 (7:2), 6:1 у двобої з Хуаном Монако.

Стен Ваврінка двічі заходив на тай-брейки і там дотискав Іржі Весели - 6:3, 7:6 (8:6), 7:6 (7:3).

А ось Новак Джокович і Мілош Раоніч виграли без проблем. Втім, де Дієго Шварцман і Таро Даніель і де перші двоє...

Джокович - Шварцман - 6: 1, 6: 2, 6: 4

Раоніч - Даніель - 6: 3, 6: 2, 7: 6 (7: 1)

Також відзначимо Ніка Кіргіоса, який, відійшовши від вімблдонського тріумфу, знову взявся за справу. 19-річний австралієць (60-й) в чотирьох сетах вибив 32-річного Михайла Южного (23-й) - 7:5, 7:6 (7:4), 2:6, 7:6 (7:1). Южний, між іншим, захищав 360 очок, що дісталися в спадок від торішнього чвертьфіналу.

Нагадаємо, товариш Южного - наш Сергій Стаховський - вчора також програв.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram