>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Металіст" просить своїх фанів не співати про Путіна

Така поведінка фанів негативно позначиться на іміджі клубу

"Металіст" просить своїх фанів не співати про Путіна
Фото: Дмитрий Неймырок/most-kharkov.info

Харківський «Металіст» на своєму офіційному сайті звернувся до харківських фанів із проханням поводитися на стадіоні «культурно». Футбольний клуб, зокрема, просить уболівальників не використовувати нецензурну лайку. Неважко здогадатися, що боси клубу передусім «просять» не співати під час домашніх матчів команди «пісеньку» про президента Росії Володимира Путіна.

«Уболівальники ФК «Металіст» завжди були гордістю клубу і справедливо вважаються одними з кращих не тільки в Україні, а й у Європі. Однак поведінка деяких груп уболівальників під час першого матчу сезону «Металіст» - «Динамо» здивувала гравців, тренерський штаб і керівництво команди. Замість звичної підтримки команди з трибун більшу частину ігрового часу звучала нецензурна лайка і викрики, що не мають до футболу жодного стосунку.

Понад те, зараз така поведінка на трибунах нашого стадіону може негативно позначитися на рішенні органів УЄФА про проведення матчів Ліги Європи в Харкові.

Окремо футбольний клуб звертається до тих «псевдовболівальників», які, прикриваючись жовто-синіми кольорами футбольного клубу, приходять на стадіон і переслідують особисті цілі, що не мають нічого спільного з футболом. ФК «Металіст» нагадує, що стадіон - це місце для підтримки улюбленої команди, а не плацдарм для реалізації власних амбіцій.

Футбольний клуб сподівається знайти підтримку і розуміння з боку ультрас-груп. В іншому разі буде змушений вдатися до всіх адміністративних заходів, передбачених законодавством України, аж до обмеження доступу на стадіон як окремим особам, так і цілим ультрас-групам», - зазначено у зверненні харків'ян.

Нагадаємо, саме ультрас «Металіста» вважають авторами знаменитої фанатської пісні про Володимира Путіна, яку виконують чи не на кожному стадіоні в Україні. Неодноразово напередодні домашніх матчів «Металіста» харківські фани влаштовували марш містом, виконуючи свій хіт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram