>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Луческу: гравцям "Шахтаря" зараз не до футболу

Містер готовий до будь-яких підступів з боку агентів

Луческу: гравцям "Шахтаря" зараз не до футболу
Фото: maestrovip.livejournal.com

6 футболістів "Шахтаря" (Ісмаїлі, Тейшейра, Дуглас, Фред, Дентіньо і Феррейра) втекли з табору команди і не прилетіли до Львова, де сьогодні відбудеться матч за Суперкубок України. Наставник "гірників" Мірча Луческу впевнений, що цю неприємність клуб переживе:

"На жаль, неможливо абстрагуватися від того, що відбувається на Донбасі. Хороші тренування в ідеальних умовах Австрії та Швейцарії не були здатні нівелювати похмурий настрій, у якому перебували футболісти. Зазвичай кожен збір триває 10-12 днів, після чого молоді люди повертаються до родин, за якими, звісно, сумують.

Потім - з'їжджаються знову, щоб продовжити підготовку з новими відчуттями. Цього року нічого подібного не було. Більшість гравців знаходилися разом більше місяця. Вони переживали за своїх близьких. Кожну вільну хвилину проводили в інтернеті або біля телевізійних екранів. Отримували інформацію, яка, зазвичай, не додавала настрою. Футбол, прямо скажемо, не дуже-то йшов у голову.

Я - тертий калач. Завжди готовий до будь-якого підступу долі і людей, які називають себе футбольними агентами. Хіба не так було колись з Ілсінью або порівняно недавно - з Вілліаном? Тільки причини для поспішного виходу з команди знаходилися різні, а сценарії - ті ж. Зрозуміло, що у випадку з нашими новими неповерненцями ці сценарії пише одна людина - Кіа Джурабчиан, скандально відомий футбольний агент іранського походження, який влаштувався в Англії.

Треба відразу визнати: у цього пройдисвіта губа не дурна. За великим рахунком, з наших гравців його цікавлять Дуглас Коста і Алекс Тейшейра, з якими він рік тому підписав агентський контракт. На цих футболістах, зробивши їх вільними агентами, а також, можливо, на Фреде, Кіа розраховує добре наварити. Санкції, які можуть зламати долі хлопців, стерв'ятник не бере до уваги".

Зауважимо, що Ісмаїлі і Фред у середу мають прибути в Україну. Також не повернулися в Україну й аргентинські легіонери "Металіста" (Соса, Бланко, Гомес, Крістальдо).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram