>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

100 тисяч аргентинців прибудуть у Ріо на фінал ЧС

На Бразилію чекає аргентинська навала

100 тисяч аргентинців прибудуть у Ріо на фінал ЧС
Фото: EPA/UPG

Більш ніж 42 тисячі аргентинських уболівальників вирушили до Бразилії за останні два дні, щоб наживо побачити фінальну гру своєї збірної на Чемпіонаті світу з футболу, інформує Національне міграційне управління.

"Тільки за п'ятницю і суботу до Бразилії вирушили понад 42 тисячі осіб, - йдеться в повідомленні управління. - Ці показники значно перевищують звичайні. Зокрема, лише на прикордонному переході Пасо-де-лос-Лібрес, де зазвичай щодня кордон перетинає щонайбільше 2,5 тисячі осіб, у п'ятницю до Бразилії вирушили 8,9 тисячі осіб, тоді як у зворотному напрямку кордон перетнула тільки 151 людина".

Аргентинці, які прагнуть потрапити на фінал, вилітають до Бразилії з міжнародних аеропортів Буенос-Айреса, Кордови, Росаріо, Ігуасу, Мар-дель-Плати. Крім того, кордон перетинають в автобусах, автомобілях і пішки в чотирьох пунктах провінції Місьйонес і двох у провінції Коррієнтес на півночі та північному сході Аргентини. За оцінками бразильської сторони, усього в Ріо-де-Жанейро на матч прибудуть близько 100 тисяч аргентинців.

Нагадаємо, фінал ЧС Аргентина - Німеччина відбудеться в Ріо-де-Жанейро на "Маракані". "Небесно-блакитні" вперше пробилися у фінал із 1990 року. На ЧС-1990 Аргентина програла Німеччині - 0:1. На мундіалі 1986-го "небесно-блакитні" стали чемпіонами, перемігши Німеччину 3:0.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram