>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Вімблдон: Ізнер виконав 52 ейси, але програв Лопесу

Чилічу для перемоги вистачило 33 подачі навиліт

Вімблдон: Ізнер виконав 52 ейси, але програв Лопесу
Фото: EPA/UPG

Сьомий ігровий день на Вімблдоні розпочався з новини про перемогу Ярослави Шведової над Медісон Кіз. Для цього представниці Казахстану навіть не довелося виходити на корт. Американка, яка програла в неділю Ярославі Шведовій тай-брейк першого сету, знялася з матчу через травму лівого стегна.

Першими на Вімблдонські корти вийшли Люсі Шафаржова проти Терези Шміткової і Барбора Заглавова-Стрицова проти Каролін Возняцкі. Шафаржова свій матч завершила досить швидко - 6:2, 6:0, а друга пара провела на корті півтори години. У підсумку чеська тенісистка взяла верх над датчанкою - 6:2, 7:5.

Після обіду в Лондоні пішов дощ, який перервав кілька матчів. Після того як опади припинилися, завершилися матчі трьох ейсмейкерів цього турніру. Фелісіано Лопес з рахунком 6:7 (8), 7:6 (6), 7:6 (3), 7:5 переграв Джона Ізнера. У матчі відбувся лише один брейк, що зовсім не дивно, враховуючи, як подавали обидва суперники. На рахунку переможця виявилося 34 ейси, а Ізнер взагалі виконав 52 подачі навиліт.

Підтримав починання Лопеса та Ізнера і Марін Чиліч не без допомоги 33-х ейсів переграв Жеремі Шарді - 7:6 (8), 6:4, 6:4.

Не дуже багато часу провів на корті Стен Ваврінка, який переграв Дениса Істоміна з рахунком 6:3, 6:3, 6:4 за 1 годину 26 хвилин. Тепер швейцарцю доведеться готуватися до вбивчої подачі Фелісіано Лопеса.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram