>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шумахер залишиться інвалідом на все життя, - нейрохірург

Міхаель зараз виглядає жахливо

Шумахер залишиться інвалідом на все життя, - нейрохірург
Фото: EPA/UPG

Міхаель Шумахер не зможе повернутися до звичайного свого життя. Такої думки дотримується цюріхський нейрохірург Ерік Рідерер. За словами фахівця, відновлення Міхаеля буде тривалим і важким, а 150 днів, проведені семиразовим чемпіоном "Формули-1" в комі, не залишають Шумі шансів - він залишиться інвалідом.

"Як виглядає майбутнє Шумахера? Він назавжди залишиться інвалідом, який завжди залежатиме від допомоги інших людей. Я б дуже хотів помилятися, але практично немає шансів, що такі травми можуть пройти безслідно. Шумі півроку пролежав у клініці, його м'язи майже повністю атрофовані і дуже сильно пошкоджені. Люди були б в жаху, якщо б побачили його зараз. Я знаю, про що кажу, бо бачив пацієнтів, що проходили через таке. Його, ймовірно, зараз не впізнати", - цитує Рідерер Bild.

Нагадаємо, Шумахер отримав серйозну травму голови наприкінці грудня 2013 року, коли впав під час лижної прогулянки. Міхаель переніс дві операції на головному мозку і перебував у штучній комі в лікарні Гренобля. 16 червня було оголошено, що спортсмен вийшов із коми, але розмовляти наразі не може.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram