>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Корейські ЗМІ: без Акінфєєва з Алжиром нам не впоратися

"Азіатські тигри" зіграли гірше, ніж від них очікували на батьківщині

Корейські ЗМІ: без Акінфєєва з Алжиром нам не впоратися
Фото: EPA/UPG

Сьогодні вночі на ЧС в Бразилії пройшли матчі першого туру в групі Н. Збірна Росії, яка вперше пробилися на ЧС за 12 років, зіграла внічию з Кореєю - 1:1. Врятував росіян від поразки Олександр Кержаков. У Кореї такий результат викликав невдоволення. Зокрема, місцеві журналісти розкритикували свою збірну за гру проти Росії.

The Korea Times: "Так, пішло велике покоління футболістів, вихованих Гусом Хіддінком, які штурмували вершини ЧС-2002. Новому скликанню потрібно багато часу, щоб довести, що вони гідні виступати у футболці національної команди. У своєму першому матчі в Бразилії підопічні Хон Мен Бо виглядали організованими в обороні, але зовсім нічого не вміючими придумати в атаці. Ось і закінчився матч з рахунком 1:1. Автором першого забитого м'яча 68-й хвилині став зовсім Лі Гин Хо, а голкіпер росіян Ігор Акінфєєв".

The Korea Herald: "Навряд чи можна було очікувати від Росії сміливої іскрометної гри, враховуючи особистість Фабіо Капелло і той факт, що росіяни приїхали на чемпіонат світу вперше за 12 років. Однак, хто б міг подумати, що так обережно, якщо не сказати боязко, зіграє наша команда. Тим дивніші слова Хон Мен Бо, який сказав, що "гравці виконали хорошу роботу" і "не варто опускати руки і посипати голову попелом". Попереду Алжир, який і фізично сильніший за росіян, і до спеки більш звичний. Добре, ми почекаємо, а посипати голову попелом будемо після".

Sports Chosun: "Нічию можна обережно розглядати як непоганий результат. Про це сказав на прес-конференції Хон Мен Бо. Однак, на відміну від тренера, у нас оптимізму куди менше. Наші юні і досить молоді зірки не могли пройти центральних захисників Ігнашевича і Березуцького, а їм вже далеко за 30. В цілому ж збірна Росії зіграла так, як і повинна грати будь-яка команда Фабіо Капелло. Чому наш тренер не зумів цього передбачити і придумати альтернативний варіант? Адже Куртуа може і не помилитися, як це зробив Акінфєєв".

Korea JoongAng Daily: "Відомо, що свого часу воротарем збірної Росії цікавився сам головний тренер "Манчестер Юнайтед" Алекс Фергюсон. Він називав його другим Едвіном ван дер Саром і навіть пропонував за нього 10 мільйонів євро. У Росії Акінфєєв вважається кращим голкіпером, виступає за діючих чемпіонів країни і заробляє близько 2 мільйонів євро на рік. Тепер же подякувати йому можемо ми - якби не він, наша збірна не впоралася б".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram