>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Карпати" сьогодні очолить Йовичевич

Олександр Севідов здає справи

"Карпати" сьогодні очолить Йовичевич
Фото: dynamo.kiev.ua

У понеділок футболісти львівських "Карпат" виходять з відпустки. Імовірно, сьогодні команді представлять нового тренера. Олександра Севідова, який працював з командою в минулому сезоні, замінить хорват Ігор Йовичевич.

Нагадаємо, що 40-річний хорват Ігор Йовичевич тренував молодіжну команду "Карпат". Зазначимо, що як футболіст Ігор добре відомий. 1991-го півзахисника загребського "Динамо" запросив мадридський "Реал". Йовичевич у стані "королів" провів 5 років, але пробитися в першу команду так і не зумів, граючи за "Кастилью" (фарм-клуб "Реалу"). Потім півзахисник грав у Японії ("Йокогама"), Китаї ("Шеньян", "Зуха"), Бразилії ("Гуарані") і Франції ("Мец"). 2003 року Ігор виступав за "Карпати". З 2010-го Йовичевич працює в структурі львівського клубу, відповідав спершу за трансфери, а потім за підготовку резерву.

Раніше повідомляли, що провідні гравці (Пашаєв, Федорчук, Бартулович, Льопа) покинуть Львів через фінансові проблеми клубу.

Додамо, що відновлювальний збір "зелено-білі" проведуть на заміській тренувальній базі в Брюховичах, а потім планують вирушити в Польщу, де зіграють чотири спаринги. Перший - вже 5 липня з "Краковією".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram