>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Індзагі очолив "Мілан"

Зеєдорф не впорався, і його звільнили

Індзагі очолив "Мілан"
Фото: EPA/UPG

Новим наставником «Мілана» призначено Філіппо Індзагі. 40-річний фахівець змінив на цій посаді голландця Кларенса Зеєдорфа, який очолив команду на початку року. Контракт з Індзагі розрахований до 2016 року. Раніше Філіппо очолював молодіжну команду «россонері».

«Я дуже щасливий стати тренером «Мілана». Це незабутній день для мене. Я дякую президенту Берлусконі і клубу за їхню віру в мене і за можливість, яку вони мені дали. Для мене це велика честь, і я пишаюся тим, що став тренером команди, яка була моїм життям протягом багатьох років, з якою я пережив стільки радісних моментів», - зазначив Індзагі.

Нагадаємо, в минулому сезоні «Мілан» посів восьме місце в турнірній таблиці Серії А, яке залишило команду без єврокубків на найближчий сезон. На початку сезону «россонері» тренував Максиміліано Аллегрі, який двічі виводив «Мілан» у ЛЧ. Однак після серії невдач Берлусконі звільнив Алегрі. Але й Зеєдорф не виправдав довіри.

Індзагі виступав за «Мілан» 11 років (з 2001-го по 2012 рік). За «россонері» СуперПіппо провів 202 матчі і забив 73 голи. У складі «Мілана» (разом із Зєєдорфом!) нападник двічі виграв Лігу чемпіонів і Серію А.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram