>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Григорій Суркіс вперше з 2012 року бере участь у роботі Виконкому ФФУ

Функціонери з Криму до Києва не приїхали

Григорій Суркіс вперше з 2012 року бере участь у роботі Виконкому ФФУ
Григорий Суркис и Анатолий Коньков
Фото: EPA/UPG

Сьогодні в Будинку Футболу проходить виконком ФФУ. Представники кримських клубів на засідання не приїхали. Про це повідомив головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков.

"Представники Криму, судячи з усього, виконком ФФУ проігнорували, хоча могли б і заїхати... Але чи запрошували? Москва у них завтра!", - написав у твіттері Франков.

Нагадаємо, раніше було ухвалено рішення про закриття всіх кримських футбольних клубів, які грали в чемпіонатах України. На їх місці з'явилися нові команди: СК ЧФ, "Алхаїр" (обидва - Севастополь), "Скіф" (Сімферополь), "Океан" (Керч) і "Перлина" (Ялта). Таким чином, РФС мав намір обійти регламент УЄФА і ФІФА.

А ось віце-президент УЄФА Григорій Суркіс бере участь у роботі Виконкому. Досвідченого функціонера запросив президент ФФУ Анатолій Коньков.

"Президент Федерації футболу вперше з 2012 року запросив мене на засідання Виконкому. І в існуючій в українському футболі кризі я з великим задоволенням відгукнувся на цю пропозицію", - заявив Григорій Михайлович в ефірі каналу "Футбол 1".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram