>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Алчевська "Сталь" може замінити "Олександрію" у Прем'єр-лізі

Інвестори клубу наразі мовчать

Алчевська "Сталь" може замінити "Олександрію" у Прем'єр-лізі
Анатолий Волобуев
Фото: www.sport-express.ua

Алчевська «Сталь», яка фінішувала на третьому місці в Першій лізі, може кваліфікуватися в Прем'єр-лігу. Принаймні спортивний директор клубу Анатолій Волобуєв не виключив такої можливості.

«Наразі не готовий відповідати на це питання. Потрібно, перш за все, розмовляти з функціонерами і засновниками клубу. Чесно, я навіть не знав, що «Олександрія» все ж відмовилася, хоча, не приховую, що ми чекали... Думаю, що тільки до кінця тижня з'явиться якась інформація від нашого керівництва.

Зізнаюся, що зрушень у позитивний бік у нас не було. Маю на увазі інфраструктурні моменти, через які нас, власне, і не допустили торік у Прем'єр-лігу.

Проблеми зі стадіоном? Не впевнений, але стадіон - головний критерій, на якому все зійшлося. Наскільки пам'ятаю, то ніхто не говорив, що ми не маємо фінансів. Загалом, я в такому стані був, якщо згадаєте, можливо, чогось і не пам'ятаю, адже мене вразили тим рішенням не пустити нас у Прем'єр-лігу. Зачекаймо цей тиждень. А раптом наших інвесторів зацікавлять виступи у Прем'єр-лізі?» - цитує Волобуєва «Український футбол».

Нагадаємо, «Олександрія», яка зайняла в першій лізі 2 місце, відмовилася від підвищення в класі. Торік «Сталь» відмовилася від Прем'єр-ліги через проблеми з інфраструктурою.

Зазначимо, що «Сталь» фінансується Алчевським металургійним комбінатом, який входить до корпорації «Індустріальний союз Донбасу» (ІСД).

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram