>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Кривбас" відмовився від баскетбольної команди

У спортивному клубі розвиватимуть шахи, хокей і фігурне катання

"Кривбас" відмовився від баскетбольної команди
Фото: www.alfasport.by

Баскетбольної команди в Кривому Розі більше не буде. Керівництво СК "Кривбас" прийняло рішення відмовитися від фінансування баскетбольного колективу.

Нагадаємо, рік тому "Кривбасбаскет", який виступав у Суперлізі, увійшов в систему тільки створеного спортивного клубу. "Кривбас" створили за підтримки місцевої влади. У СК мали увійти футбольна, баскетбольна, хокейна і навіть регбійна команди. За неофіційною інформацією, створення міського мультиспортивних клубу ініціював тодішній віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул.

Однак на початку року, після змін у країні, у "Кривбасу" почалися фінансові проблеми. Як наслідок, баскетболістам перестали своєчасно виплачувати зарплату. За підсумками сезону команда посіла 13-е місце (з 14 команд).

Зазначимо, що футбольної команди в місті також не буде. На початку року було оголошено про створення колективу під егідою СК "Кривбас". Планувалося, що в сезоні 2014/15 р. криворіжці виступатимуть у другій лізі, але минулого тижня керівництво команди відмовилося від проходження ліцензування в ФФУ.

Взагалі зараз у "Кривбасі" фінансуються лише шахи, хокей і фігурне катання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram