>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ребров: без штрафів дисципліни не налагодиш

Тренер і футболісти повинні говорити однією мовою

Ребров: без штрафів дисципліни не налагодиш
Фото: dynamo.kiev.ua

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров упевнений, що запорукою успіху футбольної команди є дисципліна (як на полі, так і в побуті): "У тих командах, які досягали успіху, завжди була найсуворіша дисципліна та взаємна повага тренера і футболістів. Думаю, в нашій справі це найважливіше, коли наставник говорить з гравцями однією, зрозумілою мовою. Без конфліктів не обходиться ні в одному колективі, але коли є дисципліна, а тренер повністю керує процесом, вирішувати проблеми набагато простіше.

У команді має бути система штрафів, і це найдієвіший метод боротьби з порушенням дисципліни.

Штрафи повинні бути - і штрафи немаленькі. А то ж деякі гравці можуть тебе слухати, кивати головою, а потім знову робити те саме... Ми неодмінно будемо карати за неприпустимі вчинки, і тоді футболіст задумається, чи робити на полі щось таке, через що постраждає його бюджет.

Ставлення до справи дещо змінилося, у нас стає все більше професіоналізму, як на Заході. Контракти нині теж інші... Раніше в "Динамо2 був набагато дружнішим сам колектив, тому й траплялися якісь посиденьки. Всі хлопці були свої, і ми часто збиралися разом, ось нас і контролювали".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram