>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Лемпард попрощався з "Челсі"

На Френка чекають у США

Лемпард попрощався з "Челсі"
Фото: footballfan.net.ua

Френк Лемпард заявив, що покидає «Челсі»:

«Коли я переходив в цей чудовий клуб 13 років тому, навіть уявити не міг, що мені пощастить провести за нього стільки матчів і домогтися такого успіху.

Цей клуб став частиною мого життя, і я повинен багатьом подякувати за це. Передусім Кену Бейтсу, який запросив мене, коли я був ще молодим, - без нього цього всього не було б.

Хочу подякувати Романові Абрамовичу, який врятував наш клуб і вивів його на новий рівень.

Дякую всім тренерам, які допомагали мені розвиватися. Від кожного з них я чогось навчився. Спасибі партнерам, із якими я тренувався і грав увесь цей час.

Ну і особлива подяка нашим уболівальникам, яких я вважаю найкращими у світі. Ви завжди підтримували мене, не тільки на полі, а й у важкі періоди мого життя

Що б на мене не чекало попереду, я завжди буду поруч із «Челсі», який назавжди залишиться в моєму серці. Сподіваюся, у мене буде шанс попрощатися з вами як слід».

Зазначимо, що Лемпард перейшов у «Челсі» із «Вест Гема» 2011 року. «Сині» заплатили за півзахисника 11 млн фунтів. Цей трансфер став однією з перших угод Романа Абрамовича на чолі «Челсі». За «синіх» Френк провів 429 матчів (147 голів). У складі «Челсі» Лемпард виграв англійську Прем'єр-лігу (2005, 2006, 2010) і Лігу чемпіонів (2012). Двічі Френка визнавали футболістом року в Англії.

Імовірно, півзахисник продовжить кар'єру в MLS. «Нью-Йорк Сіті» дуже цікавиться гравцем.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram