>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Чорноморець" готуватиметься до нового сезону вдома

В Австрію, де проходять літню підготовку більшість українських клубів, одесити не полетять

 "Чорноморець" готуватиметься до нового сезону вдома
Фото: vgorode.ua

Одеський "Чорноморець", який зайняв за підсумками минулого чемпіонату 5-те місце, до наступного сезону готуватиметься на своїй базі - цього літа "моряки" обійдуться без закордонних зборів. Про це в інтерв'ю клубному сайту повідомив гендиректор клубу Сергій Керницький:

"Зараз наші футболісти перебувають у відпустці. Вона триватиме до 15-го червня, коли хлопці зберуться в Одесі. Літні збори "Чорноморець" проведе на своїй базі у Совіньоні, де є абсолютно всі умови для плідної роботи. Судіть самі, у повному розпорядженні "моряків" три стандартних поля з відмінними газонами, тренажерна та ігрова зали, 25-метровий плавальний басейн, сауни, житловий корпус з комфортабельними номерами та рестораном. У якихось ста метрах від бази - морський пляж.

Де ще в Україні, та й у Європі, можна з таким комфортом провести підготовчі збори? Про погоду я взагалі мовчу. У червні-липні вона в Одесі завжди відмінна. Ще один плюс полягає в тому, що футболісти надовго не відриваються від своїх сімей.

Не бачу проблем і з організацією тренувальних матчів. Поруч з Одеською областю знаходиться Молдавія, де достатньо серйозних клубів. Якщо виникне необхідність, то можемо злітати на гру, зокрема, і до далекого зарубіжжя".

Нагадаємо, що у лютому "Чорноморець" покинули провідні виконавці. Також повідомлялося, що у "моряків" серйозні фінансові проблеми: власник клубу Леонід Клімов "охолов" до футболу. Можливо, рішення тренуватися вдома пов'язане саме з фінансами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram