>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Булатов: не розумію, чому ФФУ відмовилася від Євро-2020

Міністр спорту здивований політикою Анатолія Конькова

Булатов: не розумію, чому ФФУ відмовилася від Євро-2020
Фото: Макс Левин

Міністр молоді та спорту України Дмитро Булатов має намір розібратися, чому Україна відмовилася від проведення матчів Європи-2020. Про це міністр повідомив у середу на прес-конференції в Чернігові:

"Я звертаюся до футбольних уболівальників, журналістів і всіх тих, кому небайдужий футбол, з проханням допомогти розібратися в цьому питанні. І вирішити, чи потрібно нам таке ставлення Федерації футболу України.

Я не розумію, чому Федерація футболу не зробила достатньо кроків для проведення в нашій країні деяких матчів Євро-2020. Зі мною навіть ніхто не порадився. Я дізнався про все тільки із заяви УЄФА. Так само нічого не знав і футбольний клуб "Динамо". Ігор Суркіс цю новину теж дізнався після того, як її озвучив Європейський футбольний союз".

Також Булатов зазначив, що за регламентом ФІФА державні органи не мають юридичного права втручатися в діяльність національних асоціацій.

Нагадаємо, Євро-2020 вперше в історії пройде в 12 різних європейських містах. Минулого року від України виявили бажання взяти участь у турнірі Київ і Донецьк. Однак у квітні ФФУ відмовилася від цієї ідеї.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram