>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ПФЛ скасувала виліт команд у Другу лігу

У Краматорську зараз не до футболу

ПФЛ скасувала виліт команд у Другу лігу

Цього сезону жодна команда не вилетить із першої ліги. Таке рішення ухвалено на засіданні Центральної ради ПФЛ. Причина - події на сході України, через які не вдасться провести низку матчів.

На офіційному сайті Професійної футбольної ліги опубліковано повідомлення:

"Зважаючи на форс-мажорні обставини, спричинені бойовими діями в Краматорську, з метою максимального збереження цілісності Ліги та враховуючи пряму загрозу життю футболістів, тренерського штабу і керівництва клубу, Центральна рада ПФЛ схвалила постанову вважати матчі, які мали провести за участю команди "Авангард" до кінця сезону Favbet Ліги 1 такими, що не відбулися через форс-мажорні обставини.

Враховуючи втрату спортивного принципу у зв'язку з різними умовами, в яких опинилися клуби Favbet Ліги 1 під час змагань, члени Центральної ради схвалили постанову про скасування переходу команд в другу лігу за підсумками змагань".

Зазначимо, що не відбулися чотири матчі за участю краматорського "Авангарду": проти "Сум", "Геліоса", "Полтави" і "Сталі".

Окрім "Авангарду", за збереження прописки в Першій лізі боролися "Динамо-2", "Геліос", "Суми".

Нагадаємо, що в наступному сезоні ПФЛ не дорахується "Титана" (Армянськ, Крим), який має намір перейти в російський другий дивізіон.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram