>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Боси "МанСіті" не поважають Туре, - Селюк

Керівництву клубу варто було прийти до Яя, а не вітати футболіста через твіттер

"Манчестер Сіті" не поважає свого капітана Яя Туре. Такої думки дотримується Дмитро Селюк, який представляє інтереси іуварійского півзахисника. Дмитро зазначив, що клуб проявив неповагу до футболіста, не привітавши його з Днем народження 13 травня. За його словами, це є показником ставлення до гравця.

"Той факт, що клуб не привітав Туре з Днем народження, і є показником ставлення до нього. У нормальній команді і керівництво, і футболісти просто вітають один одного. Просто кажуть теплі слова і бажають всього найкращого. Це нормально. Однак на вечірку до Яя навіть ніхто не прийшов. Про що можна говорити в такій ситуації?", - Наводить The Telegraph слова Селюка.

А от у "МанСіті" впевнені, що нічого страшного не сталося - "городяни" привітали Яя з 31-річчям. Цього дня в офіційному твіттері "Сіті" з'явився запис з побажаннями щастя.

Фото: твіттер "Манчестер Сіті"

Зауважимо, що Туре є лідером команди і одним з кращих гравців англійської Прем'єр-ліги. В англійській пресі цей інцидент пов'язують з бажанням Туре змінити обстановку і підписати новий більш вигідний контракт з іншим клубом.

Нагадаємо, що два роки тому, коли Туре переходив з "Барси" до МС, Дмитро Селюк також звинувачував роботодавців Яя у неповазі до свого клієнта.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram