>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Мбокані: знову програти "Шахтарю" ми не маємо права

Після поразки від "гірників" у чемпіонаті відправили у відставку Олега Блохіна

Мбокані: знову програти "Шахтарю" ми не маємо права
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Київське "Динамо" востаннє перемагало "Шахтар" в травні 2011 року. Відтоді "гірники" здобули 7 перемог над принциповим суперником. Сьогодні у фіналі Кубка України динамівці спробують перервати неприємну серію. Принаймні, основний нападник "Динамо" Дьюмерсі Мбокані налаштований рішуче:

"Донецький "Шахтар" - це відмінна команда, що володіє відмінним набором виконавців. Це той суперник, якому ми програли в чемпіонаті двічі, і тепер, коли доля надала нам шанс реабілітуватися в кубковому турнірі, не скористатися такою можливістю просто гріх. Зрозуміло, що втретє поступатися основному конкурентові ми вже не маємо права.

Навесні в чемпіонаті ми поступилися через власні помилки. Звісно, після того ґрунтовно їх проаналізували, розібрали попутно слабкі і сильні сторони суперника. Які висновки зробили? Ось це я вам наразі розповісти не готовий. Раптом вашу газету прочитають у Донецьку...

Ми будемо підтримувати Сергія Реброва в міру своїх сил, адже цей молодий тренер виглядає вельми перспективним, вміє поставити гру і знайти спільну мову з футболістами. З його призначенням "Динамо" стало грати, з моєї точки зору, значно краще".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram