>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Дніпро" і Рамос новий контракт ще не обговорювали

Колишня угода тренера з клубом закінчується через тиждень

"Дніпро" і Рамос новий контракт ще не обговорювали
Фото: dp.ric.ua

За тур до фінішу Прем'єр-ліги "Дніпро" займає 2-е місце, яке дає право грати в Лізі чемпіонів у наступному сезоні. Харківський "Металіст" дніпропетровці випереджають на 2 очки. В останньому турі "Дніпро" на своєму полі приймає донецький "Металург".

Наставник команди Хуанде Рамос наразі не знає, де працюватиме в наступному сезоні. Його контракт з "Дніпром" завершується в травні, а нової пропозиції іспанський наставник ще не отримав.

"Ми передбачали, що саме в цьому турі "Шахтар" остаточно оформить чемпіонський титул, але навіть з урахуванням цієї обставини не було жодних проблем з настроєм футболістів на гру. У будь-якій ситуації наша команда повинна націлюватися на перемогу і домагатися її.

Важко утримувати колектив на піку форми протягом тривалого періоду часу. Сезон довгий, а спади і підйоми на його певних ділянках трапляються з будь-яким клубом. Думаю, рік потрібно оцінювати не за якимось місяцем, а набагато глобальніше.

З точки зору результатів і нашого становища в турнірній таблиці це мій найуспішніший сезон у "Дніпрі".

Моє майбутнє? Ще нічого невідомо, про нову угоду ми наразі не говорили, тому я не можу нічого сказати щодо свого майбутнього в дніпропетровському клубі", - цитує Рамоса footboom.com.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram