>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс: у невдачах "Динамо" винен я, неправильно призначаючи тренерів

Уперше в історії українського футболу "Динамо" залишилося без медалей

Суркіс: у невдачах "Динамо" винен я, неправильно призначаючи тренерів
Фото: fcdynamo.kiev.ua

15 травня в Полтаві у фіналі Кубка України зустрінуться "Шахтар" і "Динамо". Президент київського клубу Ігор Суркіс заявив, що перемога в цьому принциповому матчі може скрасити провальний сезон:

"Виграш Кубка сезон не врятує. І я це сказав футболістам. Сезон провальний, це однозначно. Природно, ми зробимо висновки. Якщо ми завоюємо Кубок, це лише дещо скрасить ті невдачі, які нас спіткали останнім часом.

Київське "Динамо" апріорі не може займати ні четверте місце, ні третє. Ми повинні боротися тільки за перше місце. На жаль, останні два сезони були провальними. Я із себе відповідальність не знімаю, бо я призначаю головного тренера, і, перш за все, відповідальність лежить на мені. Отже, мій вибір був неправильним.

У нашому клубі гравці не можуть поскаржитися на те, що команді чогось не вистачає, або на те, що команда тренується в поганому настрої, їм вчасно не виплачується заробітна плата, або вони не літають на матчі в окремих, комфортабельних літаках. Навпаки, ми допомагаємо іншим клубам, щоб зберегти наш чемпіонат. Я стояв біля витоків нашого футболу і хочу його зберегти. Повірте мені, якщо в Україні помре футбол, нам буде дуже важко піднятися з колін.

Майбутнє Реброва? Мине фінал, тоді й робитимемо висновки і ухвалюватимемо відповідні рішення".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram