>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Луческу: чи продовжу я роботу в "Шахтарі"? Це залежить від ситуації в країні

Контракт Містера з "гірниками" розрахований до наступного літа

Луческу: чи продовжу я роботу в "Шахтарі"? Це залежить від ситуації в країні
Фото: EPA/UPG

У неділю донецький «Шахтар» удев'яте виграв чемпіонат України. Вісім титулів «гірники» завоювали під керівництвом Мірчі Луческу. Після золотого матчу проти «Зорі» Містер не виключив, що покине Донецьк після закінчення сезону:

«Звичайно, відчуваю велику радість від того, що ми завоювали новий титул. І для нас, і для наших фанатів, і для клубу. Але, на жаль, ми не змогли грати перед уболівальниками сьогодні. І тут немає великого значення - перед нашими чи «Зорі»... У цій ситуації нейтральні любителі футболу могли заповнити стадіон. Упевнений, що вболівальники Черкас заслужили сьогодні бути на стадіоні і дивитися такий матч. На жаль, без уболівальників футбол не той. Щодо результату, ми заслужили цю перемогу.

Напевно, це найважчий рік за той час, що я в «Шахтарі». Але ще багато роботи, і насамперед з новими молодими гравцями. Потрібно підняти команду на той рівень, який ми мали протягом останніх сезонів. Чемпіонство ми заслужили за рахунок того, що були стабільними, а також, напевно, якістю гри і нашим загальним рівнем.

Моє майбутнє? Це проблема моя і клубу - наразі не для публіки. Хто не знає, у мене ще рік контракту. Природно, буде залежати від політичної ситуації в Україні».

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram